Acupunctuur Praktijk Gerda Dijkstra

Acupunctuur is een effectieve en veilige therapie voor veel klachten. De Chinese geneeswijze biedt met name uitkomst bij aandoeningen, waar de westerse geneeskunde (nog) geen antwoord op heeft gevonden. Daarbij word je als mens in zijn totaliteit behandeld. Niet alleen de symptomen, maar ook de oorzaak wordt aangepakt.

Ik werk volgens verschillende microsysteem-methodes. Ten eerste die van Master Tung, een zeer effectieve stijl van acupunctuur. Lees meer over Master Tung acupunctuur. Daarnaast met de balansmethode van Dr Richard Tan. Voor beide methoden volg ik regelmatig bijscholingen in het buitenland. En ten slotte Abdominal Acupuncture, een betrekkelijk nieuwe methode, waarbij het gehele lichaam op de buik kan worden behandeld.

Kinderen behandel ik niet met naalden, maar met kruiden en met Shonishin. Een zachte behandelmethode vanuit de Japanse traditie.

Ik ben Gerda Dijkstra en heb een acupunctuurpraktijk aan het Zeglis in Alkmaar. Daar behandel ik al jaren mensen met diverse klachten en aandoeningen. Ik ben geregistreerd therapeut bij beroepsvereniging Zhong.
Op deze site vind je onder meer informatie over mijn praktijk, acupunctuur en andere behandelmethoden van de Traditionele Chinese Geneeskunde.
Naast acupuncturist ben ik ook Tuina therapeut (Chinees manueel therapeut). Ik pas acupunctuur en Tuina vaak gecombineerd toe. Beide methodes versterken elkaar en zorgen voor een vlotter herstel.

Neem een kijkje op de site om na te gaan of ik iets voor je betekenen kan. Bel of mail gerust met vragen.     Graag neem ik de tijd om ze te beantwoorden. Mail via het contactformulier, mijn telefoonnummer vind je hiernaast. Raadpleeg bij zorgelijke klachten altijd eerst even de huisarts.

Met vriendelijke groet,

Gerda Dijkstra