Wat zeggen mijn klanten over de behandelingen in mijn praktijk?

Hoofdpijn

Gerda neemt de tijd om naar je klachten te luisteren en bekijkt zo per bezoek welke behandeling ze gaat toepassen. Haar uitgebreide kennis en kunde zorgt voor een maatwerk behandeling.

Miranda

PMS

Aanrader! Ik kom bij Gerda voor PMS klachten. Bizar hoe acupunctuur helpt..

Silvana

Migraine

Ik kwam bij Gerda vanwege maandelijkse migraine, 3 dagen lang. Nu een aantal behandelingen verder, en tot op heden geen migraine meer gehad. Gerda luistert goed en weet waar zij het over heeft. Gerda is een echte aanrader.

Angelique

 Nekblessure

Na een bizar ongeluk loop ik sinds 2 jaar met veel hoofdpijn en gespannen spieren. Na veel fysio-/ en massagebezoeken ben ik via internet bij Gerda terecht gekomen. Meteen na de eerste behandeling resultaat, waarna we samen een plan hebben gedacht om het probleem op te lossen. Nu 3 maanden later ben ik zo goed als pijnvrij. Mijn rug, hoofd en ik zijn Gerda eeuwig dankbaar! De behandelingen zijn pure ontspanning en resultaat is fantastisch!

Tess

Rug- en beenklachten, vermoeidheid

Diverse bloedonderzoeken (o.a. naar hartfalen en reuma) om de oorzaak te achterhalen van mijn klachten (ademtekort, vaak kramp en pijn in benen en onderrug en zeer pijnlijke duimen) hebben geen resultaat, maar zorgen wel voor onrust . Uit balans en met gebrek aan energie en vitaliteit kom ik bij Gerda.
Tijdens het eerste consult zet de behandeling al heel veel in werking. Gerda stelt mij gerust over de ziektes waarnaar bloedonderzoek is gedaan. Ik vertrouw op haar deskundigheid als zij de klachten deels relateert aan ischias, waarvoor zij ook aanvullend wat oefeningen meegeeft. Wat mij vooral treft is dat Gerda goed kijkt en luistert en dan de link legt tussen ademnood – longgebied – emoties. Dat kan ik goed plaatsen want een aantal verliezen in korte tijd heb ik nog geen plek(kunnen) geven. Ook daar zet Gerda de behandeling op in. Gedegen en vakkundig, waar nodig met uitleg, zet Gerda de naalden. Als extra krijg ik er die keer nog één voor de stress.
Ik reageer goed op de behandelingen, krijg hoop op herstel en kom bij mijn verdriet. Daar komen geen zware gesprekken aan te pas. Wat moet, wordt benoemd, alles mag er zijn en Gerda gaat aan de slag. Ze zoekt naar gerichte oplossingen en met haar behandeling ondersteunt zij het zelf herstellend vermogen van mijn lichaam. Ik heb vrij snel weer zin om dingen te ondernemen en te sporten. De in een half jaar opgebouwde klachten zijn binnen een maand nagenoeg verdwenen!!! Ik ben Gerda dankbaar voor haar rol in mijn herstel en zal – aangezien Gerda veelzijdig geschoold is – niet aarzelen terug te gaan bij welke soort klachten ook.

AnneMarie

Zwangerschapsmisselijkheid

Ik kwam bij Gerda ivm misselijkheid en hoofdpijn tijdens mijn zwangerschap. Een dag nadat ik bij Gerda was geweest kon ik weer eten en hield ik mijn eten ook weer binnen… zonder haar waren de eerste 20 weken van mijn zwangerschap een stuk zwaarder geweest.

Ik raad Gerda dan ook van harte aan. De behandeling werd volledig vergoed door mijn verzekering.

Marlies

Hielspoor

Gevonden via internet voor het behandelen van een hielspoor waar ik al 2 jaar last van had.
Met 10 behandelingen was de hielspoor genezen. Inmiddels behandelt Gerda mijn hele lichaam.
Ik voel me beter dan in de afgelopen 10 jaar. Gerda is de eerste acupuncturist waarbij de behandelingen ook effect hebben.
Het is een fijne vrouw, die veel vertrouwen wekt. Je kunt goed met haar praten en pakt alles zeer serieus op.
Kortom, een contact voor het leven. Dank je wel Gerda.

Miranda

Knieklacht

Ben bij acupuncturiste Gerda Dijkstra gekomen ivm knieklachten. Zij heeft mij een aantal keer behandeld dmv acupunctuur en met cupping waarna mijn
kniepijn al snel minder werden en uiteindelijk verdwenen zijn.
Het fijne bij Gerda is dat ze vlot en prettig in omgang is, ze je niet langer gaat behandelen dan nodig is. Zij haar kennis blijft ontwikkelen. Contact verloopt snel en soepel en als je vragen hebt kan je die ten alle tijden stellen.
Conclusie; een fijne behandelaar met verstand van zaken.

Karen

Restless legs

Mijn ervaring met Gerda Dijkstra is heel​ positief. Haar anamnese is kundig. Gerda heeft een goed luisterend oor en probeert de klachten zo helder mogelijk te doorgronden Ze legt met veel kennis van zaken en ervaring uit waarom zij een specifieke behandeling inzet. Haar tussentijdse evaluaties zijn daarbij zeker behulpzaam. Sinds ik door haar behandeld wordt voor RLS (restless liefs) zijn mijn klachten, waar ik al jaren last van had in een half jaar tijdens met zeker 60% afgenomen en constateer ik een aanzienlijke verbetering.

Irene

Eczeem

Ik ben met mijn dochter van 5 bij Gerda geweest omdat ze zomaar van de een op andere dag eczeem had op haar kin. Na een bezoekje aan de huisarts, een zalfje, en geen resultaat na 2 maanden kwam ik bij Gerda terecht. Mijn dochter heeft daar een Shonishin behandeling gekregen. Daarbij strijkt Gerda met een soort ijzeren lepeltje over het lichaam van mijn
dochter. Tevens heeft ze een flesje met Chinese druppels meegegeven. Het resultaat was echt super! Al na een paar dagen was de eczeem helemaal verdwenen! Gerda heeft mij zelf ook geleerd hoe ik het lichaam van mijn dochter kan ‘strijken’ volgens de Shonishin methode.
Dit deed ik dan ook keurig elke dag.  Het bleef eigenlijk goed gaan waardoor ik ook weer afbouwde met de druppels en het strijken. Maar
helaas had ze na een maand ongeveer zomaar weer eczeem op haar kin. Het blijkt nu dat ze reageert op een bepaald product, ik ben nu aan
het uitzoeken wat dit precies is. Maar toen ik gelijk weer begon met strijken was de eczeem na 2 dagen opnieuw verdwenen.
Kortom, ik ben heel erg tevreden over Gerda en haar Shonishin methode.
Ik weet nu dat, mocht de eczeem weer terug komen, dit zo weer weg is
door het lichaam van mijn dochter te strijken.
Gerda, bedankt!!

Joselien

Diversen

Sinds een aantal jaren komt mijn gezin regelmatig voor klachten bij Gerda.
Gerda weet goed met kinderen om te gaan en staat open voor ieders zijn verhaal.
Ze luistert aandachtig naar je klacht en denkt mee via verschillende mogelijkheden naar een oplossing.
Zelf heb ik een tijd pijn gehad bij mijn heup en na een aantal behandelingen was de pijn weg.
Wat ik zo prettig aan Gerda vind is dat ze tijdens het bezoek geconcentreerd bezig is en toch luchtig en vrolijk blijft.

Gabriëlla

Over Gerda

Als ik me bij iemand op mijn gemak voel is dat wel bij Gerda. Ze is heel gedreven en blijft doorvragen tot ook het kleinste detail boven tafel komt, op zoek naar de oorzaak van de kwaal. Dat ik kan overstappen van pijn naar pijnloos met één of twee ‘naaldjes’ , maakt duidelijk dat Gerda weet wat ze doet. Daarbij schuwt ze naast haar opperste concentratie de humor niet. Natuurlijk  heb ik ook langlopende gezondheidsproblemen die meer behandelingstijd kosten en het is prettig dat Gerda die behandeling weet aan te passen wanneer dat nodig. Maatwerk dus, waardoor ik elke behandeling met een gerust gevoel onderga.

Jurgen

Ziekte van Ménière

Na een aantal aanvallen en vervolgens diagnose ziekte van Ménière waar geen medicijn voor is kwam ik al weer snel bij Gerda. Eerder was ik bij Gerda met succes onder behandeling geweest voor lage rugpijn, en “onrustige” benen.
Naast af een toe een aanval (voelt als heftig zeeziek) had ik al langere tijd last van duizeligheid bij snel overeind komen en gevoel van “dot watten” in mijn hoofd. Al na de eerste behandeling was de duizeligheid grotendeels over en nu na ongeveer 8 behandelingen ben ik de “watten” in mijn hoofd kwijt, geen duizeligheid meer en tot nog toe aanval vrij!

Elles

 

Een pijnloze, snelle behandeling om (kinder)eczeem aan te pakken!

Aangezien ik zelf al mijn hele leven lang last heb van eczeem, ben ik extra gespitst op de huid bij mijn kinderen. Mijn dochter (nu 3 jaar) kreeg rond haar 1e jaar last van een droge huid, een start van eczeem, boven op haar rug en op haar bovenarmen. We zijn toen beland bij Gerda Dijkstra voor acupunctuur speciaal voor kinderen. Doordat Sofie het niet heel erg had en het vrij snel verdween, wist ik niet helemaal goed waardoor het herstel kwam. Toen mijn zoontje Gijs (nu 1,5 jaar) iets voor zijn 1e jaar eczeem kreeg, een stuk erger dan bij mijn dochter, nam ik direct contact op met Gerda. Gijs krabde zijn huid stuk in zijn nek, bovenarmen en het deel van zijn rug tussen zijn schouders. Door een dieet (voornamelijk geen suiker en melkproducten) gecombineerd met Shonishin voor kinderen (dus geen naalden!) dat wij ook thuis elke dag bij Gijs toepasten, zagen we Gijs zienderogen opknappen!!! Doordat hij minder energie kwijt was aan eczeem ging hij letterlijk en figuurlijk groeien en werd hij nog vrolijker dan hij al was! Het was voor ons op dat punt heel duidelijk dat het bij Sofie geen toeval was, maar gewoon een kwestie van een goede behandeling van Gerda ?.

We zijn ondertussen een half jaar verder en Gijs is al een paar maanden helemaal schoon! In de kerstvakantie zagen we het eczeem wat opkomen, net als een vakantie een paar weken terug, als gevolg van een slecht eetpatroon en spanning. Door weer met Shonisin te behandelen zoals geleerd, was dit al snel weer verdwenen. Al met al een zeer succesvolle ervaring. Het is ook erg fijn dat naalden niet nodig zijn, wat het een stuk gemakkelijker maakt voor kinderen (en voor ons als ouder). Wij raden het iedereen aan voor kinderen met ezceem. Het werkt ECHT!

Laura

Hoofdpijn

Enkele maanden geleden kwam ik bij Gerda ivm erge hoofdpijn klachten, pms-klachten, onrust.
Mijn hoofdpijn is zoveel verbeterd, ik had het altijd wekelijks,soms wel dagen achter elkaar. Nu misschien eens in de maand. Mijn pms klachten zijn ook zo goed als weg en als ik ergens last van heb kan ik altijd bij Gerda terecht.
Ze luistert altijd en behandelt met een super resultaat!!
Ik raad het iedereen aan om naar Gerda te gaan!

gr Mariska

Vermoeidheid, stress, tinnitus

Afgelopen zomer door Gerda behandeld aan klachten veroorzaakt door (mentale) vermoeidheid. Door de behandelingen ben ik weer tot rust gekomen en kan ik er weer tegenaan. Thx Gerda!

Sem