Acupunctuur Praktijk Gerda Dijkstra Acupunctuur Alkmaar

Acupunctuur is een effectieve en veilige therapie voor veel klachten. De Chinese geneeswijze biedt met name uitkomst bij aandoeningen, waar de westerse geneeskunde (nog) geen antwoord op heeft gevonden. Daarbij word je als mens in zijn totaliteit behandeld. Niet alleen de symptomen, maar ook de oorzaak wordt aangepakt. Acupunctuur Alkmaar
Ik ben Gerda Dijkstra en heb een acupunctuurpraktijk aan het Zeglis in Alkmaar. Daar behandel ik al jaren mensen met diverse klachten en aandoeningen.  Ik ben geregistreerd therapeut bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur, de NVA.
Op deze site vind je onder meer informatie over mijn praktijk, acupunctuur en andere behandelmethoden van de Traditionele Chinese Geneeskunde.
Naast acupuncturist ben ik ook Tuina therapeut (Chinees manueel therapeut).  Dankzij effectieve methodes voor pijnbestrijding, zijn de massages veel minder vaak noodzakelijk. Acupunctuur Alkmaar

Ik werk volgens verschillende microsysteem-methodes. Ten eerste die van Master Tung, een zeer effectieve stijl van acupunctuur. Lees meer over Master Tung acupunctuur. Daarnaast met de balansmethode van Dr Richard Tan.  Voor spier- en houdingsklachten pas ik Motorpoint stimulatie toe.   En verder Abdominal Acupuncture, een betrekkelijk nieuwe methode, waarbij het gehele lichaam op de buik kan worden behandeld. Regelmatig volg ik bijscholingen in het binnen- en buitenland.

Kinderen behandel ik niet met naalden, maar met kruiden en met Shonishin. Een zachte behandelmethode vanuit de Japanse traditie. Acupunctuur Alkmaar

Neem een kijkje op de site om na te gaan of ik iets voor je betekenen kan. Bel of mail gerust met vragen.   Graag neem ik de tijd om ze te beantwoorden. Mail via het contactformulier, mijn telefoonnummer vind je hiernaast. Raadpleeg bij zorgelijke klachten altijd eerst even de huisarts. Acupunctuur Alkmaar

Met vriendelijke groet,

Gerda Dijkstra